Tijdens de open dag zijn er rondleidingen en krijgen belangstellenden een indruk van het gerenommeerde autodemontagebedrijf. Ook kinderen kunnen zich uitleven, ze mogen auto’s schilderen. “Het is voor de mensen een mooie gelegenheid om ons bedrijf te bekijken en even bij te kletsen. Verder presenteren we ons nieuwe logo”, zegt Johan Snuverink. Hij vormt samen met zijn broer Herman de directie. Zestig jaar geleden stonden Jan en Dinie Snuverink aan de basis van het huidige Autodemontagebedrijf Snuverink. Het echtpaar begon de activiteiten in 1959 vanuit hun boerderij in Borne. Niet veel later streken Jan en Dinie neer in Zelhem. In 1972 vestigden ze zich definitief in Borculo aan de Kamerlingh Onnesstraat 15. De zonen Herman en Johan namen het bedrijf in 1990 over en staan nog steeds aan het roer van het familiebedrijf dat nog steeds volop aan het vernieuwen en groeien is. De derde generatie heeft interesse in de autobranche en is zich aan het oriënteren in de mogelijkheden. Daarmee is de toekomst - en dus de continuïteit- gewaarborgd.

Autodemontagebedrijf Snuverink is uitgegroeid tot een begrip in de Achterhoek en daarbuiten. De Borculose onderneming beheerst de fijne kneepjes van het vak en is van oudsher gespecialiseerd in de Franse merken Peugeot, Citroën en Renault. Maar de inmiddels twaalf ervaren krachten zijn ook thuis op het gebied van vele andere automerken. Het zwaartepunt ligt op onderdelenverkoop, voor zowel bedrijven als particulieren. Auto’s worden volledig uit elkaar gehaald. Alle onderdelen worden vervolgens getest, op kwaliteit beoordeeld, keurig gerangschikt en met foto’s ingevoerd in een systeem. Met één druk op de knop is via een scansysteem te zien welk onderdeel aanwezig, uit welk bouwjaar het komt en waar het in het magazijn te vinden is. Snuverink kan in principe alle onderdelen van een auto gebruiken, van koplamp tot spiegel en van bumper tot veiligheidsgordel. Het logistieke proces is volledig geautomatiseerd. Op de website en webshop zijn de onderdelen te bestellen. Vandaag besteld betekent vrijwel altijd morgen geleverd. Snuverink richt zich naast de onderdelenverkoop (in een magazijn met een oppervlakte van totaal 3.200 m²) ook op de verkoop, reparatie en het onderhoud van auto’s. Voor de toekomst gaat op een aangekocht stuk grond een volwaardig garagebedrijf van start.

Autodemontagebedrijf Snuverink gaat voor kwaliteit, service en duurzaamheid. De onderneming erkend door de RDW en door de KIWA gecertificeerd volgens de normen ISO-9001/2000 en KZD (Kwaliteit Zorg Demontage)***. De Stiba-garantie houdt in dat klanten minimaal drie maanden garantie krijgen op onderdelen en dat de herkomst en herleidbaarheid van de auto bekend is. De autodemontagebranche is een toonbeeld van een milieuverantwoorde recycling. Snuverink geeft ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans op werk.

Voor meer informatie:
Autodemontagebedrijf Snuverink
Kamerlingh Onnesstraat 15
7271 AZ Borculo
T 0545 27 20 64
E info@www.autosnuverink.nl
I www.autosnuverink.nl

Klik hier om jouw puzzel in te sturen