Honinggeel Deze warmzoete kleur van donker honing zie je dit jaar veel terug op de muur maar ook bij woonstoffen en -accessoires. Je kunt de kleur perfect combineren met bijvoorbeeld bruin- of grijs- en groentinten. Ook in je tuin geeft deze kleur pit en sfeer, denk hierbij eens aan tuinkussens of een zonnescherm. Neem bijvoorbeeld zo’n basic stoeltje in honinggeel, top.

Groen Wie niet meteen z’n hele muur groen wil verven, kan deze kleur gerust in huis halen met mooie kussens, of een fluwelen bank in chique donkergroen. Alle tinten groen kunnen, en geven je interieur de rust die ’t nodig heeft. Combineer ook buiten verschillende groenkleuren met bijvoorbeeld hout. Of het nu gras-, olijf- of mintgroen is, deze kleur blijft hip & happening!

Terracotta Zowel binnen als buiten is terra en geweldige basiskleur, maar ook zeer geschikt om een accent te geven. Schilder je kamer- of tuinmuur eens in een terra kleurtje en je zult zien wat een bijzonder effect ’t geeft. Combineer ook eens met een trendy tuinkleed; helemaal hot!

Messing Dit trendy materiaal zie je ook nu weer in meubels en accessoires en zorgt voor een stijlvolle uitstraling. Vaak geeft het de finishing touch aan je inrichting en net dat tikje pit. Durf te combineren met verschillende materialen in je tuin en zoek het contrast op. Mix er gerust op los met hout, touw, staal, kunststof, en bijvoorbeeld een messing tafeltje. 

 

Klik hier om jouw puzzel in te sturen