Goed nieuws! De fiets van de zaak is een andere vorm terug van weggeweest. Vanaf 1 januari 2020 is het namelijk extra aantrekkelijk voor werkgever én werknemer om ervoor te kiezen. Met Leasefiets Achterhoek speelt Knippenborg Fietsen in op de populaire regeling. Ze bieden de beste oplossingen en Jelle informeert u graag over de mogelijkheden. Een fiets van de zaak is een duurzame keuze. Het zorgt voor fittere en vitalere werknemers en het getuigt van goed werkgeverschap. Daarnaast is het ook nog eens goed voor het milieu en zijn files verleden tijd.

Voor een leasefiets betaal je als werknemer een vast bijtellingspercentage van 7 procent voor het privégebruik. Dit is vergelijkbaar met een auto van de zaak. Dat betekent dat je al vanaf een paar euro bijtelling per maand naar je werk fietst en dat je jouw leasefiets (bijvoorbeeld een gloednieuwe e-bike) constant ter beschikking hebt. Knippenborg Fietsen biedt een ruime keuze aan leasemaatschappijen, zoals Lease a Bike, Bovag Leasefiets, Fietslease Holland en Cyclelease. Het heeft een eigen leaseproduct via Leasefiets Achterhoek in ontwikkeling. Het is de bedoeling om met een servicebus bedrijven te bezoeken voor onderhoud en reparatie.

Voordelen medewerker

  • Vrije keuze in merk en type fiets
  • Fiscaal voordeel tot 40 procent ten opzichte van koop
  • All-in service, onderhoud, verzekering en pechhulp
  • Zeer aantrekkelijke optie tot koop na 36 maanden
  • Vast laag maandtarief via brutoloon

Voordelen werkgever

  • Goed voor een duurzaam imago
  • Vitalere en fittere werknemers
  • Aantrekkelijk voor nieuwe medewerkers vanwege deze mooie secundaire arbeidsvoorwaarde
  • Besparing op auto- en parkeerkosten en sociale lasten
  • Door de keuzevrijheid hoeft de regeling niets te kosten

 Meer informatie (en een gratis whitepaper) op www.leasefietsachterhoek.nl

Of maak een afspraak voor een vrijblijvende introductie van de mogelijkheden van lease fietsen op locatie, demodagen bij bedrijven en de servicebus.

E-bike testcenter en lichaamsmeting
Bij Knippenborg Fietsen krijg je bij reparatie of onderhoud altijd een gelijkwaardige (elektrische) leenfiets. Ook beschikt het bedrijf over een ophaalservice. Fietsen (alle merken) worden zonder afspraak binnen 24 uur gerepareerd. Kleine reparaties worden direct in de werkplaats uitgevoerd, terwijl je in het zitgedeelte van een lekkere kop koffie wordt voorzien.

In het E-bike testcenter kun je de juiste keuze voor een e-bike maken door verschillende soorten gratis te testen. Ook bestaat de mogelijkheid voor een statische en dynamische fietsmeting bij racefietsen en mountainbikes. Door middel van een lichaamsmeting kunnen we je fiets optimaal afstellen en aanpassen aan je wensen. Nienke Knippenborg is met haar fysiotherapeutische achtergrond gespecialiseerd in het afnemen van functionele testen om het lichaam zo goed mogelijk in te zetten tijdens het fietsen. Ook bij klachten en/of lichamelijke ongemakken kun je dus bij ons terecht.

Je bent van harte welkom in de winkel!

Knippenborg Fietsen
Dorpsstraat 37
7136 LE Zieuwent
T    0544 352254
E    info@knippenborgfietsen.nl
I     www.knippenborgfietsen.nl
I     www.leasefietsachterhoek.nl

Klik hier om jouw puzzel in te sturen