DAGELIJKS LEVEN:
Voor corona was mijn leven gevestigd in Barcelona. Ik tenniste fulltime, gaf tennisles aan alle leeftijden en werkte fulltime in de bediening.

 HOBBIES:
Naast tennis best veel! Ik hou van lezen, hardlopen, kickboksen, skeeleren, yoga, wandelen en make-up! In sport en voeding volg ik op moment een online master!

 SEXIEST:
Ik zou liever herinnert willen worden om mijn eindeloze doorzettingsvermogen, wilskracht, vurige temperament en ambitie, dan die Argentijnse uit de Achterhoek met die latinabillen.

 FANTASIE:
Euhm, eerlijk? Seks in het vliegtuig haha! Nee, het liefst zoveel mogelijk van de wereld zien. Natuurlijk droom ik van een bruiloft in Cancun, maar doe mij dan maar die Grandslam-finale winnen op Roland Garros!

 TOEKOMST:
Op korte termijn een volledige tennis-studiebeurs bemachtigen en naar Amerika. En daar voor 4 jaar lang mijn studie (hopelijk sport&psychology) te combineren met mijn tennis. En wie weet about the next move!

 WAAR GRAAG UIT:
Waar reggeaton/moombathon is maak ik mijn eigen dansje wel. Of het op werk, de tennisbaan of midden op straat is!

 PARTNER:
Partner klinkt zo volwassen. Zelf nooit een vriendje gehad. Ik denk eerder bouw op jezelf, je mindset, goals/dreams, grow your confidence en love yourself, dan komt de juiste vanzelf wel verschijnen toch?

 MEEST EXTREME:
Extreem niet, wel erg grappig. Ik kwalificeerde me voor een ITF in Spanje. Vanaf Barcelona een strakke planning om binnen 5 uur met de trein er te komen. Helaas onverwachts 2 uur moeten wachten op de overstap, waardoor ik niet me paraaf kon zetten voor 18 uur. Ik sprak een jongen met tennistas aan die door zijn vader werd opgehaald. Na een preek en nodigde bezinegeld stemde ze in en kwam ik één minuut voor tijd aan. Eerste ronde kwali meteen tegen de uiteindelijke winnaar van het toernooi! Mijn geluk was op haha!

 GRAAG NOG ONTMOETEN:
Van jongs af aan al die-hard fan van Beyoncé en Serena Williams. Beide powervrouwen, dat bewonder ik! Als ze dan toch samen bij me op de koffie komen, dan mogen ze Zac Efron wel meteen meenemen! Haha

 MOOISTE AAN MIJN MAGAZINE:
Een magazine met potentie/variatie en achter de schermen een redactie dat inspeelt op de brede doelgroep en het zo toegankelijk mogelijk maakt voor iedereen!