Onlangs werd de website van Kuechentreff, de keukendesigner nog aangepast. Daar kun je coronaveilig een nieuwe keuken uitzoeken: www.kuechentreff-ulft.nl  Dat kan overigens nog steeds. De site wordt doorgelinkt, net als de andere contactgegevens. Het is door de plotselinge verhuizing overigens extra aantrekkelijk om een showroomkeuken aan te schaffen. De laatste modellen mogen weg met flinke kortingen tot wel tachtig procent. Klanten kunnen online nog steeds een keuken uitzoeken, samenstellen en een offerte aanvragen. Ruud Langestraat legt uit waarom: “We kunnen ons voorstellen dat mensen vanwege de coronacrisis liever niet fysiek naar onze showroom komen. Daarom brengen wij de showroom bij de mensen thuis! Onze klant kan in zijn of haar eigen omgeving, vanuit de luie stoel of van achter het bureau, een keuken ontwerpen of een ontwerp aanvragen. Als wij het ontwerp hebben ontvangen heeft de klant gegarandeerd binnen 48 uur de offerte en een 3D tekening van zijn/haar favoriete keuken in de mailbox.” 

Via het kopje ‘contact’ kunnen klanten een virtueel bezoek brengen aan de showroom. “Wilt u een droomkeuken ontwerpen en uitwerken kan dat via de kopjes ‘keukenplanner’ en ‘keukenconfigurator’. U kunt online spelen met legio kleurstellingen, verschillende stijlen, aanrechtbladen vergelijken, de kastdeuren en handgrepen uitzoeken. U vindt alle mogelijkheden door op de logo’s onder de kop ‘merken’ te zoeken.”  En onder inspiratie ziet u vele voorbeelden van de ontwerpen en mogelijkheden.

Op de overzichtelijke Kuechentreff website is duidelijk aangegeven hoe het werkt. “We werken met verschillende merken, voor elk budget. De klant bepaalt het allemaal zelf. Uiteraard moet rekening worden gehouden met de beschikbare ruimte, hoe breed mag het aanrecht zijn, is er plaats voor een L of U vorm? Past een kookeiland in de ruimte? Waar zitten ramen en deuren, is het een open keuken? Hoe hoog wil men de kastjes? Op de voorpagina van de website kunnen klanten al beginnen met kiezen, welke stijl bij hen en bij de woning past. Het is handig als klanten foto’s meesturen van de huidige situatie”, legt Ruud uit.

Als de klant online de vragenlijst heeft ingevuld, een ontwerp gemaakt en de gegevens heeft verzonden naar Kuechentreff krijgt hij/zij binnen 48 uur per e-mail de 3D tekening en de offerte. “We maken dan een afspraak om in de showroom de details te bespreken. Maar dat hoeft niet zo lang te duren, de klant heeft de favoriete keuken immers ontvangen op de computer of de IPhone! Als mensen het lastig vinden om via de keukenplanner op de website de keuken te ontwerpen kunnen we uiteraard bij de klant thuis komen kijken en meten.”

Kuechentreff is van oorsprong een Duitse inkooporganisatie met meer dan 400 verkooppunten. Klanten kunnen hier de echte Duitse Gründlichkeit ontdekken, uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs. De showroom in Ede is per 1 december toegankelijk van maandag tot vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en ’s zaterdags van 10.00 – 16.00 uur En zeven dagen per week tot 20 uur, maar dan alleen op afspraak.

Voor meer informatie:

Kuechentreff / De keukendesigner Ede

Maanderweg 48
6711 NE Ede
T 0315-215024
M 06-27307903
info@kuechentreff-ulft.nl
I  www.kuechentreff-ulft.nl