“Tribute to The Cats Band” live on stage in Dinxperlo
Dat de muziek van The Cats nog steeds erg populair is, wordt bij alle concerten maar weer bewezen. Niet alleen de mensen uit de 60- en 70-er jaren zijn bezeten van deze muziek, maar ook steeds meer jongeren houden van de muziek van The Cats. Intussen heeft de “The Cats Tribute Band” meer dan 300 concerten in Nederland gegeven en verschillende Cd’s en Dvd’s opgenomen. De band heeft zelfs een gouden plaat in haar bezit na een geslaagde medewerking aan de succesvolle DVD “Live op de Bühne” van Jan Smit. Het concert in Dinxperlo vindt plaats op zaterdag 6 mei 2017 in Sportcentrum Het Blauwe Meer in Dinxperlo. De deuren openen om 20.00 uur en het concert begint om 21.30 uur en zal circa 3,5 uur lang duren. Early Bird Tickets zijn tot en met eind februari 2017 (beperkt) beschikbaar voor de prijs van 1 19,- per stuk. Vanaf dan kosten de tickets 1 25,- per stuk en aan de kassa 1 30,- per stuk. Ook zijn er een beperkt aantal VIP tickets beschikbaar, voor de prijs van 1 59,- per stuk. 


Tickets zijn verkrijgbaar op de volgende plekken in Nederland: VVV Dinxperlo, VVV Aalten, Sportcentrum Het Blauwe Meer. Maar ook online te downloaden, via: hetblauwemeer.nl, eventbrite.nl. Eventuele verdere verkooppunten worden nader bekend gemaakt.

Groot assortiment behang nu ook op de website van Handwerk Kreativität 
U kende Handwerk Kreativität in het Duitse Vreden natuurlijk al van de uitgebreide collectie behang: liefst 400 soorten in uiteenlopende stijlen zijn in deze speciaalzaak op voorraad tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Maar nu is er ook de mogelijkheid om op uw gemak thuis via de website van Handwerk Kreativität ‘door de behangboeken te bladeren!’ Zo’n honderd verschillende motieven kunt u nu bekijken op www.handwerkundkreativitaet.de. Deze soorten kunt u combineren met de overige soorten neutrale of effen behang die in de winkel aan de Bahnhofstrasse verkrijgbaar zijn. Merken zijn onder meer BN Voca, Grandeco, Marburg en Rasch. Natuurlijk is Handwerk Kreativität ook nog steeds het vertrouwde adres voor (rol)gordijnen, decoratie-artikelen en kwaliteitsverf van bijvoorbeeld Sikkens, Herbol en eigen merk. Ook de aantrekkelijke prijzen en het deskundige advies maken deze woonspeciaalzaak tot een fijn adres waar uw woonwensen zeker in vervulling gaan! Geopend: maandag t/m vrijdag: 8.00 - 12.30 en 14.15 - 18.30, zaterdag: 8.00 - 14.00 uur.
Handwerk Kreativität
Bahnhofstrasse 11 48691 Vreden (Duitsland)
T 00 49 2564 32311
www.handwerkundkreativitaet.de 

Woonwinkel Rozemarijn Winterswijk
Klaar voor een nieuw interieur? Heeft je huis sfeervolle meubels nodig, kwalitatieve vloerkleden of gezellige woonaccessoires? Of zoek je naar muurverf voor een complete make-over? Bij Woonwinkel Rozemarijn in Winterswijk vind je alles wat je woonhart begeert. Mooie merken als Riviera Maison, Klippan, Koeka, Be Pure, BY BOO, Timzowood Living en PTMD zijn vertegenwoordigd met een uitgebreid assortiment - zeer betaalbaar en van perfecte kwaliteit. Zo is het aanbod van Woonwinkel Rozemarijn een leuke mix tussen landelijk en industrieel. Daarnaast kun je bij Woonwinkel Rozemarijn terecht voor sportieve horloges van OOZOO, armbanden van JOSH en de populaire winkelarmbanden van Chic Le Freak. Service staat voorop; heb je advies nodig of kun je zelf niet kiezen? De medewerkers van Woonwinkel Rozemarijn helpen je graag in de winkel óf aan huis. 

Meubels shoppen = sparen
Met een aankoop van Woonwinkel Rozemarijn profiteer je niet alleen van kwalitatief uitstekende meubels en accessoires, maar spaar je ook voor korting. Bij aankoop van meubels krijg je een waardebon ter waarde van 5% van de verkoopprijs. Daarnaast spaar je tot je tiende aankoop voor een waardebon van maar liefst 10% van je gemiddelde aankoopbedrag. Dat is nog eens lekker winkelen!
Woonwinkel Rozemarijn
Weurden 37 Winterswijk - (0543) 522622