Naam: Caroline
Leeftijd: 51 jaar
Woonplaats: Doetinchem
In het dagelijks leven: poli-assistente bij mond-, kaak- en aangezichtschirurgie
Waarom doe je mee aan een metamorfose: ik wilde eens wat anders
Reactie na de metamorfose: Ben er ontzettend blij mee en... erg makkelijk om het zelf in model te krijgen. Allemaal bedankt voor het resultaat! Top!!

Caroline is al jaren klant bij Hairemotion. De stap om zich via MIJN Metamorfose eens te laten verrassen was niet zo lastig toen ze eenmaal had besloten om toch eens voor een korter kapsel te gaan. “Ze durfde nooit haar lange haren af te knippen. Toen ze spontaan zei toch eens wat anders te willen, wist ik er wel raad mee” vertelde Sandra van Hairemotion.

Het haar is geknipt met de 3 dubbele schaar en gesneden met het mes. De basiskleur is een donkerrood met een aantal folies in de kleur koper. Dit geeft net iets meer nuance en een speels effect. Dit is toch echt een make-over? Om deze modetint mooi en glanzend te houden, gebruikt Hairemotion een color shampoo van de Goldwell/KMS en daarna een leave-in conditioner voor extra souplesse. “Ga het haar stylen en werk het af met een pasta en een vleugje lak” gaf Sandra als laatste tip mee.

KLEDING:
Voordat de fotoshoot kon plaatsvinden werd Caroline ook gerestyled. De kleding komt van Tuunte uit Doetinchem. Caroline draagt een zwarte pu rok met een fijne elastieken band (€ 24,99). De blouse is van het merk City Life en is gemaakt van een gladde stof (€ 19,99). De laarzen zijn van Schoenmode Jeannette en zijn van het merk Mjus. Dit Italiaanse modemerk zorgt voor een trendy uitstraling aan de voeten.