Osteopathie Doetinchem is twaalf jaar actief in Doetinchem en sinds 2018 gevestigd aan de 2e Loolaan 34. Teun Venema heeft zo’n dertig jaar ervaring en begon zijn praktijk alleen. Acht jaar geleden versterkte Joep Roossink de praktijk en onlangs werd het team uitgebreid met Britt Aaldering. “Deze uitbreiding is nodig omdat we uit ons jasje zijn gegroeid”, vertelt Teun. “De kracht van onze praktijk zit in de specialisaties en het samenwerken. Dit zorgt voor meerwaarde en een complete praktijk waar iedereen met zijn of haar osteopatische hulpvraag terecht kan.”

 Zwangere vrouwen en baby’s
Zo behandelen Teun en Joep veel patiënten met diverse klachten aan het houding- en bewegingsapparaat, waaronder ook veel sporters. Door hun ervaring en kunde weten de spelers van De Graafschap de praktijk te vinden. Britt is een jonge, dynamische osteopaat en richt zich in het bijzonder op zwangere vrouwen, baby’s en jonge kinderen. “Bij baby’s vinden we vaak goed te behandelen klachten, zoals reflux-klachten, voorkeurshoudingen, slaapproblemen en overmatig huilen”, vertelt Britt. In dat geval kan een osteopatische behandeling uitkomst bieden.

 Totaalbeeld
De osteopaten van Osteopathie Doetinchem gaan uit van een holistische visie, beschouwen het lichaam als een eenheid en onderzoeken op gedegen wijze het bewegingsapparaat. Daarmee wordt niet alleen het voortbewegen van de mens, maar ook alle weefsels, spieren en botten ten opzichte van elkaar bedoeld. Dit geldt tevens voor de inwendige organen en de lichaamsvloeistoffen. Het lichaam blijft gezond zolang weefsels soepel, elastisch en beweeglijk zijn. Bewegingsverlies kan veroorzaakt worden door een ongeval, ziekte, operatie, stress of slechte voeding- en leefgewoonten. Door de gevonden bewegingsbeperkingen manueel te behandelen en het evenwicht tussen de verschillende systemen te verbeteren, geeft een osteopaat het lichaam weer de mogelijkheid zichzelf te herstellen.

Osteopathie Doetinchem is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) en opgenomen in het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO).

Patiënten met een aanvullende zorgverzekering hebben de mogelijkheid de behandeling (helemaal of deels) vergoed te krijgen.

 Contact
Voor meer informatie of het maken van een afspraak: 06-83242627

 Osteopathie Doetinchem  |  2e Loolaan 34  |  7009 AT Doetinchem

T    06-83242627  |  E    info@osteopathie-doetinchem.nl  |  I    www.osteopathie-doetinchem.nl