Dagelijks leven + je hobby’s: Op dit moment ben ik druk bezig met mijn HBO verpleegkunde opleiding. Daarnaast werk ik met veel plezier in een instelling voor mensen met een beperking. Ook werk ik met trots bij het bedrijf; Jobo.Shop, waar mijn vader, broer en zus de eigenaren van zijn. Zij verkopen onder andere prachtige sieraden die te zien zijn op de foto’s. Naast school en werk geniet ik van mijn vrije tijd en ben ik elke dag druk bezig. Stil zitten is namelijk niets voor mij. Ik ben veel bij mijn familie, vriendinnen en vriend te vinden. Leuke dingen met hun doen vind ik erg belangrijk! Daarnaast rijd ik met veel plezier paard.

Hoe ver zou je gaan voor de camera: Ik hou persoonlijk niet van té bloot voor de camera. Voor mij zijn blote benen met een decolleté wel de grens. Dit betekend niet dat ik mij schaam voor mijn lichaam.

Het meest sexy aan jezelf: Ik vind het leuk om sexy maar toch classy kleding te dragen. Dan voel ik mij op mijn mooist. Dus een beetje huid laten zien vind ik zeker geen probleem.

Je grootste fantasie: Ik heb er altijd van gedroomd om een mooi huis in Lichtenvoorde te kopen met stal, weiland en paarden. Dit lijkt mij heerlijk!

Toekomst: Ik zou graag nog meer van de wereld willen zien. Ook wil ik natuurlijk een goede, maar vooral leuke baan hebben als verpleegkundige. Daarnaast hoop ik ooit kinderen te krijgen. Mijn grootste droom voor de toekomst; gelukkig en gezond zijn!!

Waar ga je graag uit: Ik ben vaak in het gezellige Lichtenvoorde bij ‘Kruup’ te vinden, samen met mijn vriendinnen en vrienden. Regelmatig bezoeken we clubs in Nijmegen of Enschede. Verder ben ik gék op festivals!

Het belangrijkst aan je partner: Ondertussen ga ik al 4 jaar met mijn vriend Luuk, Hij is lief, gezellig, ondernemend, super sociaal, goud-eerlijk, knap en vooral heel grappig. Dit zijn ook aspecten die ik erg belangrijk vind aan een partner.

Het meest-extreme dat je hebt gedaan: In 2019 heb ik stage gelopen, samen met een goeie vriendin, in een ziekenhuis in Berlijn. Wij hadden een huisgenoot die ons graag een keer mee wilde nemen naar een club, wat later een seksclub bleek te zijn. Dat had hij van tevoren best even mogen aangeven. Dit was niets voor ons en wij stonden met grote ogen te kijken wat hier binnen allemaal gebeurde. Eens maar nooit weer!

Nog willen ontmoeten: Ik hoop in de toekomst veel artsen en gespecialiseerde verpleegkundige te ontmoeten, zij hebben veel kennis waar ik veel van hoop te leren.  

Het mooiste aan MIJN Magazine: Het mooiste aan Mijn Magazine vind ik de foto’s die zijn gemaakt door Robbin Sommers en bynori.nl.