Senza Nome is zeer sterk in kookplaten met afzuiging, maar Hanant Benelux heeft ook een fornuis met kookplaatafzuiging inclusief magnetronfunctie in het assortiment en is daarmee de enige ter wereld. Kookplaten met afzuiging maken een afzuigkap overbodig. De afvoer kan rechtstreeks naar buiten, maar je kunt bijvoorbeeld ook re-circuleren via de kruipruimte of een keukenkastje. Dat gebeurt dan met plasmafilters, waarmee de afgevangen lucht optimaal wordt gereinigd. De schone lucht wordt inclusief de warmte hergebruikt en naar binnen geblazen. De overheid stimuleert deze ontwikkeling. Vanaf 2021 mag bij nieuwbouw woningen de lucht uit afzuigkappen niet meer naar buiten worden afgevoerd. “Kookplaten met geïntegreerde afzuiging voldoen aan deze nieuwe regelgeving, zijn er in verschillende maatvoeringen en designs, zien er mooi uit, maken veel minder geluid dan de traditionele afzuigkap die ook meer ruimte inneemt en het zicht kan belemmeren.” De oplossing is prijstechnisch eveneens interessant, al lijkt dat op het eerste gezicht misschien niet zo. “Een afzuigkap boven een kookeiland oogt minder fraai en is best een dure oplossing”, weet Anton Seggelinck. “Buiten de aanschaf komt er veel werk bij kijken.” Daarnaast heeft inductie vanwege de transitie van gas naar elektra de toekomst.

Gerenommeerde keukenbedrijven
Hanant Benelux is een handelsmaatschappij en weet met Senza Nome de consument via select dealers te bereiken. Het gaat om gerenommeerde keukenbedrijven in het hele land en ook de Achterhoek. Andere merken zijn Teka, Küppersbusch en Elementi di Cucina. De laatste producent maakt inductiefornuizen en keukenelementen. Met Ambassador heeft Elementi di Cucina een topper in huis. Het is het eerste fornuis ter wereld met kookplaatafzuiging en is ook leverbaar voor re-circulatie. Extra bijzonder is dat het model beschikt over een magnetronfunctie. De verschillende merken die Hanant Benelux voert, hebben onderscheidende kwaliteiten. Het design is uniek en de functionaliteit uitgekiend, hiermee meerwaarde voor de consument creërend. En dat gaat beslist niet ten koste van de betaalbaarheid. Het brede assortiment is daardoor voor iedereen bereikbaar. Met de verschillende maatvoeringen worden consumenten eveneens op hun wenken bediend. Op de producten wordt vijf jaar garantie gegeven. “De kleinschalige fabriek in Italië werkt exclusief voor ons. Daardoor kunnen we snel en flexibel inspelen op specifieke wensen. Dat vinden we heel belangrijk want we luisteren via onze dealers graag naar de eindgebruikers.”

 

Contact
Verkoop van de producten gebeurt uitsluitend via het dealernetwerk van Hanant Benelux. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Hanant Benelux: www.hanant.nl of die van Senza Nome: www.senzanome.nl

 Hanant Benelux BV
Doetinchemseweg 59  7007 CB Doetinchem
T   085 8772567
E   info@hanant.nl
I   www.hanant.nl
www.senzanome.nl