De praktijken van Verhagen Mondzorg zijn gevestigd in Lichtenvoorde, Groenlo en Aalten. In 2021 zal onze praktijk in Winterswijk geopend worden. De aankomende maanden zullen in het teken staan van verbouwen. Wil je deze verbouwing volgen? Houd dan onze website en social media kanalen in de gaten. Wij hopen jullie medio 2021 te verwelkomen aan Beatrixpark 8h te Winterswijk, ook voor orthodontie en in de avonduren.

Zorgverzekering
Op 12 november jl. zijn de premies en de inhoud van alle zorgverzekeringen van 2021 bekend gemaakt. Vanaf dat moment kun je overstappen naar een nieuwe zorgverzekering die het beste past bij jouw wensen en budget. Gaat jouw kind in de toekomst starten met een beugelbehandeling? Dan is het verstandig om je vast te verdiepen in een aanvullende verzekering voor de beugel. Bij de meeste zorgverzekeraars dien je deze aanvullende verzekering één jaar voordat je zoon of dochter in de beugel gaat afgesloten te hebben. Wist je dat jij je ook aanvullend kunt verzekeren voor tandheelkundige zorg? Je kunt tot 31 december 2020 overstappen naar de voor jou beste zorgverzekering. Zie je door de bomen het bos niet meer en weet je niet wat je aan moet met jouw zorgverzekering? Doe dan de test op de website van de Consumentenbond.

Heb jij een aanvullende tandartsverzekering?
Ben jij lang niet meer geweest? Wacht dan niet langer en maak dan nog voor dit jaar een afspraak voor een tandartscontrole en een gebitsreiniging! Misschien kun je nog aanspraak maken op het laatste deel van jouw zorgvergoeding.

Spark Aligner
Ben je niet tevreden over de stand van jouw tanden en je lach, maar wil je niet meer zichtbaar in de beugel? Geen probleem, bij Verhagen Mondzorg bieden wij jou een doorzichtige beugel, de Spark Aligner aan. Door middel van opeenvolgende doorzichtige hoesjes wordt de juiste stand van het gebit gerealiseerd. De doorzichtige hoesjes zijn uitneembaar, dus met eten kun je ze uit doen en het poetsen van je tanden is zo veel gemakkelijker. Uniek is dat we van te voren jouw eindresultaat al in beeld hebben. We volgen je behandeling online en maken gebruik van kunstmatige intelligentie. Je hoeft slechts één keer per tien weken naar de praktijk te komen en je bent nog eerder klaar ook!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met ons Verhagen Mondzorg-team!