VKF-Renzel in Dinxperlo behoort tot de VKF-Renzel groep met het hoofdkantoor in Duitsland en actief in een 26 tal landen, hoofdzakelijk in Europa maar ook in China en Amerika! Er werken internationaal ca. 900 mensen bij de organisatie en de onderneming heeft méér dan 30 jaar ervaring in deze branche.

Klanten ONTZORGEN staat in hoofdletters geschreven bij de organisatie
Je vraagt je misschien af wat VKF-Renzel betekent? VKF staat voor “Verkaufsförderung” oftewel „verkoopbevordering“ en Renzel is de naam van de oprichter en eigenaar, een zeventiger die overigens nog steeds actief is. VKF Renzel is vooral business to business actief. In Dinxperlo wordt de directie gevormd door Harm Schreurs en Walter Huirne. Met eigen productielocaties en drukkerijen heeft de onderneming alles in huis om klanten compleet te ontzorgen.

Coronaproducten
De afgelopen maanden is de wereld in de ban van het coronavirus. VKF-Renzel speelt daarop in met verschillende producten die bescherming bieden en gepersonaliseerd kunnen worden. Dan moet je denken aan kuchschermen, vloerstickers met daarop de tekst 1,5 meter afstand houden, vloermarkeringstape, gezichtsbescherming, desinfectiedispensers, mondkapjes en geleidingssystemen. Kijk voor het complete aanbod op de website www. vkf-renzel.nl onder het kopje hygiënische bescherming 

Duurzaamheid
Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Ook VKFRenzel heeft veel oog voor het milieu. Het wil de wereld graag schoon achterlaten. Daarom wordt er binnen het bedrijf goed nagedacht op welke manier het milieuvriendelijk kan ondernemen. Dat is een continu proces. Door het gebruik van natuurlijke grondstoffen en het recyclen van gebruikte materialen probeert VKF-Renzel het milieu verder te ontlasten. Er wordt met regelmaat bekeken hoe dit proces verder valt te optimaliseren.